DAY 1 - THURSDAY 28 NOVEMBER						
Start	Finish	Duration	Session	Speaker		
08:00	09:00		Registration/ Refreshments/ Mingling			
09:00	09:15	15 minutes	Introduction to Conference Background to CPPSA and Introduction of Board Members Opportunity for everyone to introduce themselves	Dr Alice Johnson Board Chair		
09:15	10:30	75 minutes	Soft Tissue Injury      Hot topics     Recent Literature     Case Examples	Bruising Working Group		
10:30	11:00	30 minutes	X2 Research Project Presentations on Recognition of Suspicious Injuries in Emergency Departments			
11:00	11:30	30 minutes	MORNING TEA			
11:30	12:45	75 minutes	Fractures Hot topics	Fracture Working Group		
12:45	13:15	30 minutes	X2 Research Project Presentations on Suspicious Fractures			
13:15	14:00	45 minutes	LUNCH			
14:00	15:15	75 minutes	Head Injury      Hot Topics/     Literature Review     Case Examples	Head Injury Working Group		
15:15	15:30	15 minutes	X1 Research Project Presentation			
15:30	15:45	15 minutes	AFTERNOON TEA			
15:45	16:45	60 minutes	Neglect      Hot Topics     Lit Review     Case Examples	Neglect Working Group		
16:45	17:00	15 minutes	Wellbeing Survey QLD GROUP DINNER	Claire Gibbons		
			5531			

DAY 2 – FRIDAY 29 NOVEMBER						
Start	Finish	Duration	Session	Speaker		
08:00	09:00	1 hour	Coffee CPPSA AGM for Members			
09:00	10:00	1 hour	Technology Facilitated Child sexual Abuse – the How what when and then!	Susan Mclean Cyber Safety Solutions		
10:00	11:15	75 minutes	Sexual Assault	Sexual Abuse Working Group		
11:15	11:30	15 minutes	MORNING TEA			
11:30	12:00	30 minutes	X2 Research Project Presentations			
12:00	13:00	60 minutes	FII Hot Topics/Lit Review and case Examples  • FII and NDIS • Terminology	FII Working Group		
13:00	13:45	45 minutes	LUNCH			
13:45	14:15	30 minutes	Al/ Technology Advances (Colposcope- Photography) in Clinical Forensic Medicine	Catherine Skellern QLD		
14:15	15:00	45 minutes	X3 Research Project Presentations			
15:00	15:40	40 minutes	Educational Initiatives	Dr Anne Smith Dr Lydia Garside		
15:40	15:55	15 minutes	AFTERNOON TEA			
15:55	16:55	60 minutes	Service Development Initiatives/ Commission of Inquiry Recommendations			
16:55	17:00	5 minutes	Closing Remarks	Dr Alice Johnson		